Stationsmateriel

Vores stationsmateriel er produceret af anerkendte producenter med en lang historik og erfaring med levering af produkter til det danske miljø, heriblandt også de mere korrosive områder, hvor der stilles store krav til driftssikkerhed og personsikkerhed samt en lang levetid.

Endvidere kan vi tilbyde specialtilpassede løsninger, hvor der måtte være behov for dette i eksisterende stationer og flere produkter kan leveres med kort leveringstid i tilfælde af akut behov.

Alle produkter er af høj kvalitet og produceres og testes iht. de gældende normer og standarder.

  • Bowthorpe EMP
  • Højspænding enkelt kolonne
  • Polymer overspændingsafleder

Vi tilbyder et omfattende katalog af højspændingsafledere i forskellige versioner til enhver tænkelig applikation. Vores aflederes beskytter udstyrskomponenter op til 420 kV. 

Stationsklemmer af aluminium og bronze til ledere med en diameter på 10 til 300 mm og op til et spændingsniveau på 800 kV.

Forlængerspyd til ledende jordspyd til sikring mod lynnedslag iht. EN 50164-4 normen. I kombination med 25 mm2 / 50 mm2 til massiv eller fortinnet kobbertråd

Aluminiumsrør af høj kvalitet og pålidelighed til energi transport af en EN AW 6101 B-T6 legering.

GD Powernet tilbyder en bred vifte af versioner og længder (op til 30 m) til alle formål, såsom bus bars og foringsrør.

Kobbertråden er lavet af CuEK kvalitetstråd, ved at dreje et eller flere lag. Retningen på de ydre lag er altid højre gevind. MSZ 64 og MSZ 4956 og DIN 48200/1 indeholder regulativerne for kobbertrådenes basematerialer.

Aluminiumstrådene bruges i søjle, forbundet til isolatorer, ved især mellem- og lavspændings distributionsnetværk. Trådstrukturen kan være et eller flere lag. I tilfælde af flere lag er det ydre lag altid venstre gevind, de andre lag er højre og venstre gevind i sving. Iht. EN standard.

stationsklemmer_pdf-front

Stationsklemmer

jordspyd_pdf-front

Jordspyd

Nulpunktsoverspændingsafleder-til-50-&-60kV

Nulpunktsoverspændings- afleder til 50 & 60kV

Overspændingsafleder-til-50-&-60-kV

Overspændingsafleder til 50 kV

Overspændingsafleder-til-50-&-60-kV

Overspændingsafleder til 60 kV

overspændingsafleder_pdf-front

Overspændingsafleder

  • Kontakt venligst GD Powernet for referencer og evt. referencebesøg. Tlf. +45 7620 0202