Om GD Powernet A/S

GD Powernet A/S tilbyder tekniske løsninger og komponenter inden for distribution og transmission af el-energi på alle spændingsniveauer fra 1 – 400 kV til energibranchen i Danmark.

Vi samarbejder med producenter af højteknologisk udstyr world-wide for at være i stand til at tilbyde produkter af højeste kvalitet, som er nødvendig for at sikre en lang levetid og høj grad af forsyningssikkerhed.

Vi har skarpt fokus på leveringssikkerhed.

Vi følger tæt op med kunde og producent i hele projektforløbet så forsinkelser undgås og der kan tages højde for eventuelle tilpasninger undervejs i projektet. Vi kender vigtigheden af, at de rigtige produkter kommer til aftalt tid.

Vi sætter fleksibilitet i højsædet.

Vi sætter os grundigt ind i kundernes projekter og tilpasser også gerne vores løsninger efter kundespecifikke ønsker. Vi gør dermed kundens udfordringer til vores opgaver.

Høj kompetence er en selvfølge.

Vores team af engagerede medarbejdere er højt teknisk velbevandret og vi råder over mere end 40 års erfaring i branchen og besidder dermed stor viden og erfaring om vores produkter og deres anvendelse.

Vi går ikke på kompromis med kvalitet.

Vores leverandører er nøje udvalgt blandt de bedste i verden, for at sikre at vi kan levere produkter af højeste kvalitet og af bedste standard.